Pejton

Hoteli posedon 12 dhoma të rregulluara në stilin modern,të cilat janë të paisura me internet,tv kabllovik,telefon,mini bar, klimatizim dhe nxemje qëndrore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme