Gold

I vendosun n'qendër t'qytetit të Pejës, brenda hotel Gold-it asht nji ambient modern dhe i qetë. Në hyrje ka recepcionin i cili punon 24 orë, për t'vazhdu me nji restorant modern t'mobilum në stilin evropian.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso11 vlerësime mes 2.18

Komentet (1)

  • shefqet(para 10 viteve)

    nese mundeni numrin e Atdheut me ma dhan se me ka humbur e kom pas nje musafir prej turqie muk e die a ka ardhe flm shefqeti i liftave

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme