Peja

Hotel Peja i cili gjendet në qendër të qytetit ofronë ngrohtësi miqësore dhe shërbime kualitative në ambientin modern dhe të qetë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso25 vlerësime mes 3.68

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme