Motel Restorant Pisha

Me një pamje të rrethuar me gjelbrimë,Motel Restorant Pisha bënë pjesë në grupin e të mirëve në këtë qytet dhe ofronë shumë mundësi shëtitje afër lumit,banim në shtëpi druri,shërbime cilësore dhe ambient të qetë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso7 vlerësime mes 4.57

Komentet (2)

  • valentina(para 10 viteve)

    a posedon banjo ne dhomat e fjetjes..ju lutem nje pergjigjje faleminderit per mirekuptim

    0 vlerësime mes 0.00
  • Agroni(para 11 viteve)

    Nese e kerkon knaqesin tek Motel Pisha do ta gjesh,qetesi,freski gjitha

    2 vlerësime mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme