Residence

Residence mund të vlersohet si hoteli më i rregulluar në këtë qytet.është ndër më të rinjët dhe ka një ambient shumë të pastërt të ndërtuar në stilin klasik.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vllashnje Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso8 vlerësime mes 4.13

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme