Residence

Residence mund të vlersohet si hoteli më i rregulluar në këtë qytet.është ndër më të rinjët dhe ka një ambient shumë të pastërt të ndërtuar në stilin klasik.

Kategoria:

Pretendo ti ketë 4 yje

Rangu i çmimeve:

Qmimet mesatare të ushqimit janë nga 3 deri në 6 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Hoteli posedo parking të siguruar nga stafi për 50 vetura,kënd me lodra për fëmijë,sallë për ahengje të ndryshme dhe nga aty ka mundësi kalorimi.Po ashtu, stafi i hotelit kujdeset për transportin e mysafirëve nga këtu për në qytet dhe anasjelltas.

Vendndodhja:

kilometri i 5-st nga Prizreni për në Kuks

Dhomat:

Hoteli ka 26 dhoma, ndër to 5 aparmtente që mund të sigurohet për 70 përsona fjetje në dhomat me nga një e dy shtretër.Të gjitha dhomat janë të paisura me tv,minibar,internet,banjo me tush kabin dhe xhakuzzi.Qmimi i dhomave sillet nga 35 deri në 60 euro.

Restoran:

Restoranti ka një pamje fenomenale me një pastërti maksimale,staf profesional që ofrojnë kuzhinë përëndimore dhe pjesërisht tradicionale.

Lokacioni: Vllashnje Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso8 vlerësime mes 4.13

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme