Princi i Arbërit

Mund të konsiderohet në rangun e hoteleve më të rregulluar në Prishtinë,i paisur me mundësit përcjellse. Në këtë hotel, me dizajnime të menduara janë të gërshetuara klasikja me modernen. Çdo bar,restorant,sallë e konferencave,këndi i lojrave apo terrasa e bazenit janë të rregulluar sipas standartevve evropiane tĽ zbukuruar me lulet dhe pikturat.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: konferencë, parking, bazen, saunë, hamam, fitnes, masazhë, solarium

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso12 vlerësime mes 3.58

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme