Madrid

Hoteli posedon parking të mjaftushem,internet në të gjitha dhomat, pastaj telefon, tv, klimë, nxemje qendrore dhe banjot me kabinë dhe terrasë me disa karrige.Recepsioni pino 24 orë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Hajvali Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso7 vlerësime mes 3.14

Komentet (1)

  • mirvete bislimi(para 12 viteve)

    hotel madrid osht nji hotel shum i bukur dhe ka nje meny te begatshnme dhe me plqen shum ky hotel

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme