Park

Hotel Park është i pozicionuar në parkun qëndror të qytetit që i ngjanë pyllit. ekipa profesionale ofrojnë ambijent të këndshëm dhe shërbime cilësore. Në oborrin e gjelbëruar janë të vendosura shtëpizat e drurit të cilat jipen me qera.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme