Roma

Hotel i cili menagjohet me tradit familjare, i vendosur në hyrje të qytetit nga Rahoveci, nga jasht ka pamjen e një kalas nga guri ndërsa brenda është i dizajnuar me stil evropian dhe mjaftë komod që sjellë relaksim dhe pushim që e dëshirojnë të gjithë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso15 vlerësime mes 3.93

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme