Swiss

Hotel i vnedosur në qendrë të qytetit i cili ka një ambient të pastërt dhe komod.Përveq dhomave evropiane,pjesa e restorantit është e frekuentuar dhe veqohet për shnicëllen swiss.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso4 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme