Ura e Gurit

Hotel Ura e Gurit është hapur në vitin 2005,si brenda ashtu edhe jasht ka përzirje të stilit antik dhe modern, me elemente kulturo-historike të urës së gurit e ndërtuar në shekullin e 16-,dhe e cila është në këtë qytet, këto dhe hapsira e madhe me gjelbrim e bëjnë këtë hotel të veqant në Kosovë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vushtrri, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso19 vlerësime mes 3.68

Komentet (2)

  • avnije(para 11 viteve)

    hotel i bukur dhe i vecant, sikurse ...... puthje

    1 Vlerëso mes 2.00
  • avnije(para 11 viteve)

    hotel i bukur dhe i vecant, sikurse ...... puthje

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme