Dukagjini

Pas restaurimit meambicioz ne historine e Kosoves, Hotel Dukagjini, pjese e Grupit Dukagjini, dhe nje here ze vendin e tij ne zemer te qytetit te Pejes.

Nje ikone qe ne vitin 1956, Hotel Dukagjini eshte njohur gjithmone si nje nga Hotelet elitare ne Kosove. Hoteli nderthur mjaft mireoriginalen me te rene nderkohe qe ambjentet e reja te brendshme rezatojne plotelegance dhe hijeshi. HotelDukagjini u be pjese e Grupit Dukagjini ne vitin 2008 dhe ju nenshtrua njerinovimi total te te gjithe hapesirave.

Hotel Dukagjini perfaqeson nje artitekture unike qe bie ne sy nga te tjeter duke u bere ne te njejten kohe pike referuese per banorete e qytetit te Pejes dhe ata qe vizitojne ate. Me nje pozicion per tu patur zili pergjate Lumit te Bardhe, hoteli ndodhet vetem disa hapa nga zyrat qendrore lokale, teatri, zones se biznesit dhe vendeve tetjera interesante. Afersia e tij me keto qendra te qytetin e ben ate vendin ideal per te qendruar nese ju vizitoni qytetin si per pune ashtu dhe perpushime.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: hotele

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso30 vlerësime mes 4.23

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme