Dukagjini

Pas restaurimit meambicioz ne historine e Kosoves, Hotel Dukagjini, pjese e Grupit Dukagjini, dhe nje here ze vendin e tij ne zemer te qytetit te Pejes.

Nje ikone qe ne vitin 1956, Hotel Dukagjini eshte njohur gjithmone si nje nga Hotelet elitare ne Kosove. Hoteli nderthur mjaft mireoriginalen me te rene nderkohe qe ambjentet e reja te brendshme rezatojne plotelegance dhe hijeshi. HotelDukagjini u be pjese e Grupit Dukagjini ne vitin 2008 dhe ju nenshtrua njerinovimi total te te gjithe hapesirave.

Hotel Dukagjini perfaqeson nje artitekture unike qe bie ne sy nga te tjeter duke u bere ne te njejten kohe pike referuese per banorete e qytetit te Pejes dhe ata qe vizitojne ate. Me nje pozicion per tu patur zili pergjate Lumit te Bardhe, hoteli ndodhet vetem disa hapa nga zyrat qendrore lokale, teatri, zones se biznesit dhe vendeve tetjera interesante. Afersia e tij me keto qendra te qytetin e ben ate vendin ideal per te qendruar nese ju vizitoni qytetin si per pune ashtu dhe perpushime.

Kategoria:

Hotel i Standartit 4+ Yje

Rangu i çmimeve:

Cmimi mesatar duke filluar nga 50 EUR/nate duke perfshire menjgesin, te gjitha taksat lokale. SPA Center me pajisjet me bashkekohore, pishinen e mbyllur, saunen, ambjentet per masazhe (sherbimi i vetem per te cilin mysafiret duhet te paguajne) dhe qendra e fitness gjenden ne ne katin e poshtem duke garantuar intimitetin e duhur per mysafiret.

Pajisjet përcjellëse:

Ambjente plotesisht te siguruara, hapesire per parkim, sale conference deri ne 500 pjesemarres. Asistence teknike dhe pajisje audio visuale, internet wireless falas qe oforhetne the gjitha hapesirat e Hotelit. Stafi yne entuziast dhe Specialistet tane te Eventeve do t’ju asistojne ne te gjitha nevojate e detajet e eventit tuaj duke bere qe ju te fokusoheni ne ate qe vertete ka rendesi per ju - te ftuarit tuaj.

Vendndodhja:

Vendndodhja eshte mrekullisht e pershtatshme, i gjendur pikerisht ne zemer te qytetit.

Dhomat:

Te gjitha 67 dhomat dhe suitat jane fjala e fundit ne stil, lluks dhe teknologji me pamje mahnitese te qytetit te Pejes dhe Lumit te Bardhe. Te gjitha dhomat jane te pajisura me TV kabllor me pamje nga qyteti ose ne drejtim te malesive perreth nepermjet ballkoneve qe disa prej tyre kane. Pas nje dite te gjate, rehatia qe dhomat dhe suitat plot hapesire ofrojne eshte pikerisht ajo qe ju nevojitet per tu qetesuar. Te gjitha tualetet jane te pajisura me elemente special.

Restoran:

Asnje Hotel tjeter ne Kosove nuk ofron shumellojshmeri kaq te gjere gatimi sikurse ofron Hotel Dukagjini. Perfitoni nga varitetet e larmishme te ushqimit dhe pijeve nga menute e pergatitura enkas per ju. Salla e Bardhe ofron nje eksperience te vecante ne nje ambjent te stilit Vjenez dhe nje pamje te mrekullueshme nga qyteti. Ju sugjerohet sidomos atyre qe deshirojne nje ambjent teper ekskluziv nen shoqerine me tingujt e muzikes Jazz ose Blues. Shijoni nje kombinim te rafinuar te kuzhines nderkombetare me shijet autentike shqiptare(lokale) dhe asaj mesdhetare ne Restorant 22 dhe Restorant Nacional. Ambjentii Verandes me terracen bashkangjitur ju ofron eksperience teper te vecante ku te apasionuarit e specialiteve italiane dhe nderkombetare mblidhen se bashku ne mjedisin me te gjalle te qytetit te Pejes. City Café eshte pikerisht vendi i duhur per te shijuar nje kafe, Birren Peja, dicka te lehte apo nje koktej.

Fjalët kyçe: hotele

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso30 vlerësime mes 4.23

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme