Iligja

Banja e Pejës ka një vend të veqanët që nuk mund të gjindet në Kosovë por edhe në rajon.Aty buron ujë i nxeht termomineral me temperatur 48 gradë i cilë përdorët për shërime të sëmundjeve të ndryshme.Banja Iligja është një objekt për terapi fizikale,foto dhe magneto terapi,hidro terapi,elektro terapi,kinezo terapi dhe gjimnastika.Aty ka një sipërfaqe prej 54 hektar ku përfshihen disa fusha të sportit,dhe staza për ecje dhe vrapim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso57 vlerësime mes 3.42

Komentet (4)

 • hasimja(para 9 viteve)

  ju lutem numrin e tel.shenoni ku mujm me kontaktu

  78 vlerësime mes 3.46
 • Fahridin Bellacerka Gjermani(para 9 viteve)

  Tung deshta te di ma shum per hotelin e juaj edhe qfar sherbime i ofroni ne se vi te ju ne pushim dhe qfar terapije ofroni apo qfar keni ne progrem nese keni mundsi informoni neoer mes e-mail dhe qmimet si jan ne kohen e pushimeve dhe sa koh duna perpara me rezervu flm tung

  19 vlerësime mes 3.16
 • faton muqolli(para 11 viteve)

  terapi fizikale

  25 vlerësime mes 2.52
 • luigj kolaj(para 11 viteve)

  dua te di pak ma shume per sherbimet tuaja. dhe numrin e tel.

  35 vlerësime mes 3.34
 • Shiko të gjitha komentet

photo

Ngjarjet e ardhshme