Kosova Park

Hotel Park është vendosur në një pikë të qëlluar në mes të pyllit me gjëlbrim.Përveq ambientit modern dhe shërbimeve cilësore ai ofronë edhe një bahqe dhe vikendica për banim e ushqim të veqanta.Ato janë vendosur brenda pyllit në një hapsir të gjërë

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso23 vlerësime mes 3.91

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme