Albas Complex

Hotel Restorant Albes asht nji ndër hotelet ma t'njohuna n'qytetin e Prizrenit dhe veçohet për cilësinë n'shërbim t'mysafirëve, duke ofru zgjedhje t'shumta për shije t'ndryshme. Ambienti çlodhës dhe enterieri i përkryem mundëson me gjet kënaqësinë dhe relaksimin.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme