OK

Është një hotel i ri dhe atraktiv i ndërtuar në vitin 2007, të vendosura në periferitë e qytetit të Prizrenit.I e rrethuar me pamje bukur të maleve të Sharrit. Hoteli ka 20 dhoma të rregulluar me kujdes dhe 4 apartamente të bukura, një pishinë, një restorant me ushqimë tradicionale dhe internacional dhe një kopsht relaksuese.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso4 vlerësime mes 4.25

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme