Alvida

Hotel Alvida konsiderohet si nji hotel i qetë i vendosun në nji lagje të qytetit dhe veçohet për përgaditjen e mishrave, sidomos të kingjit dhe peshkut të freskët. Ka një ambient modern të siguruar dhe ofron shërbime kualitative.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso15 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme