Motel- Restaurant Eleganca

Një motel-restorant që ofronë shumë mundësi njohje me traditën tonë dhe mendy italiane të përgaditur nga kuzhinjeri italian. Ka një ambientë antik dhe të qetë,brenda restorantit përveq gjërave të bukura antike të përdorura nëpër shtëpitë shqiptare ka ndar dhe punuar një pjesë në formë të odës shqiptare.Po ashtu,posdon 10 dhoma të paisura me Tv , nxemje , banjot me tushkabin dhe kushtojnë 30 euro dhe 20 euro , pushimi 10 euro.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso4 vlerësime mes 2.75

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme