Pavarsia

Hotel Pavarsia është një hotel i vendosur në hyrje të qytetit dhe hynë në grupin e hoteleve që ka një ambient mjaft të relaksues.Restoranti është shumë i veqant në stilin antik,kurse shërbehet ushqimme një cilësi të larë.Hoteli ka të veqant edhe verërat dhe rakinë e shpisë të cilat kanë një shije fenomenale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso6 vlerësime mes 2.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme