Motel Sofra

Motel Sofra është një vend i njohur për banorët e kësaj treve i cili përveq dhomave të fjetjes posedon edhe restorantin mjaf të frekuentuar i cili ofronë shërbime me kualitet të lartë në ambientin modern dhe të qetë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Ferizaj, në regjioni: Ferizaj

Vlerëso3 vlerësime mes 3.33

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme