Motel Evropa 2002

Motel Evropa 2002 ka një oborrë dhe terras të gjërë me gjelbrim ku mund të gjeni rehati dhe qetësi. Brenda ka një ambient modern familjar dhe të qetë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme