Planet

Kompleksi Planet shtrihet në verilindje të qytetit të Gjilanit,në një rrafshinë avuliare të luginës pitoreske nëpër të cilin gjarpëron lumi i liqenit të Përlepnicës.Kompleksi është shumë i veqanët për nga natyra,është i rrethuar me një botë të mrekullushme bimore dhe shtazore.Në grupin e të veqantave dhe shumë mundësive bënë pjesë edhe restoranti e mini kopshti zologjik.Nga hoteli është një pamje fantastike dhe mundësi shëtitje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso8 vlerësime mes 3.88

Komentet (1)

  • osmon kryeziu(para 10 viteve)

    siq e ka rekllamen PLANETI sht NO COMENT

    1 Vlerëso mes 3.00

photo

Ngjarjet e ardhshme