Planet

Kompleksi Planet shtrihet në verilindje të qytetit të Gjilanit,në një rrafshinë avuliare të luginës pitoreske nëpër të cilin gjarpëron lumi i liqenit të Përlepnicës.Kompleksi është shumë i veqanët për nga natyra,është i rrethuar me një botë të mrekullushme bimore dhe shtazore.Në grupin e të veqantave dhe shumë mundësive bënë pjesë edhe restoranti e mini kopshti zologjik.Nga hoteli është një pamje fantastike dhe mundësi shëtitje.

Kategoria:

Pretendo ti ketë katër yje

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimt nga 6-6.50 euro

Pajisjet përcjellëse:

Parking për 200 vetura,një oborrë të gjërë me gjelbrim ku janë këndi me lodra për fëmijë,mini kopshti zologjik,bazeni i peshkut,terras të bukur me karrige,fontan

Vendndodhja:

Kilometri i 7 i magjistrales Gjilan-Bujanoc,ndërsa nga airoporti i Prishtinës i ndan vetëm 62 kilometra.

Dhomat:

Kompleksi posedon 20 dhoma,nga to 3 janë apartmane,me një ambient fantastik,dhomat posedojnëklimë,nxemje,frigorifer,internet,dhe nga aty është një pamje e mrekullushme.Dhomat me dy shtretër kushtojnë 60 euro,apartmenet kushtojnë nga 80 euro, kurse suit dhomë 120 euro.

Restoran:

Restoranti nga druri është një qendër komoditeti dhe mikpritje.Ka një ambient fantastik i rrethuar me mini kopshtit zologjik,oborrin e gjërë me gjelbrim, dhe bazenin e peshkut. Brenda ka një ambient relaksues,familjar. Në ambientin e hapur në restorant janë edhe tri puntore që përgadisin në furrën nga druri,picat,perpeqin flin dhe shumë specialitet të tjera nga menyja internacionale dhe tradicionale.

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso8 vlerësime mes 3.88

Komentet (1)

  • osmon kryeziu(para 10 viteve)

    siq e ka rekllamen PLANETI sht NO COMENT

    1 Vlerëso mes 3.00

photo

Ngjarjet e ardhshme