Çarshia e Jupave

Hoteli Qarshia e Jupave e ka zanafillen nga një traditë e vjetër 60 vjeçare të familjes Jupa.

Hoteli kombinon traditen e vjetër të qytetit me të renë, duke ofruar kështu një vend të rehatshëm për të pushuar, ushqyer, tregtuar dhe për punë. Hoteli karakterizohet me pritje te ngrohtë dhe miqësore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso34 vlerësime mes 4.12

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme