Ylli

Hotel Yllë është i venodsut në një pjesë malore ku përveq pamjes dhe ajrit të freskët ka edhe mundësi kalorimi. Hoteli posedon dhoma me një dizajn evropian dhe një restorant ekskluziv ku shërbehet meny internacionale.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.60

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme