Gërshetimi i linjave moderne dhe atyre tradicionale në dizajn të hapsirës kombinuar me gjlebrimin e organizuar me shije e bëjën një nga restoranet më të vizituara në qytet. Dy herë në javë organizohen mbrëmje muzikore.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso5 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme