Motel Lugu i Trëndafilave

Lugu i Trëndafilave ofron lezheritet të jashtëzakonshëm. Gjendet buzë liqenit të Batllavës në kilometrin e 33 nga Prishtina. Ka 1100 m2 objekt, 13 apartmane, sallë për seminare, takime dhe ahengje me kapacitet prej 120 ulëse dhe restoranin e qetë me 50 ulëse ku mund të sherbeheni me specialitete të freskëta.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: motel

Lokacioni: Podujevë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso3 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme