Motel - Restoran Tirana

Një motel i qetë, i vendosur në dalje të qytetit i cili është i ndërtuar në stilin modern dhe ofronë shërbime 24 orë.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: motel

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso30 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme