Motel - Restoran Tirana

Një motel i qetë, i vendosur në dalje të qytetit i cili është i ndërtuar në stilin modern dhe ofronë shërbime 24 orë.

Rangu i çmimeve:

Dreka me paragjellë, gjellën kryesore dhe 2 pije kushton rreth 8 euro. Çmimet e dhomave janë prej 10 deri në 25 euro. Moteli ofronë shërbime në dhomë 24 orë.

Pajisjet përcjellëse:

Parking të siguruar për 20 vetura, siguri të plotë, mini market, pompe të derivative.

Vendndodhja:

Ish Dragodan, Arbëri

Dhomat:

Të gjitha dhomat janë të pajisura me internet, TV kabllor, tefefon, ndërsa banjot janë me tushkabinë.

Restoran:

Në restorant përgaditen kryesisht ushqimet e lehta evropiane.

Fjalët kyçe: motel

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso30 vlerësime mes 3.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme