Me një pamje të rrethuar me gjelbrimë,Motel Restorant Pisha bënë pjesë në grupin e të mirëve në këtë qytet dhe ofronë shumë mundësi shëtitje afër lumit,banim në shtëpi druri,shërbime cilësore dhe ambient të qetë.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso7 vlerësime mes 4.57

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme