I vendosur përballë skiliftit dhe në pikë të lartë mbi detare, ofronë shërbime të shpejta dhe meny të gjërë.Përveq banimit ofronë edhe trajnime për skijim dhe motora bore të cilët mirren me minuta ose orë.Ka pamje fantastike dhe mundësi kalorimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prevalla Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso12 vlerësime mes 3.25

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme