Është i ndërtuar në fshatin turistik,i vetmi në Ballkan me klimë dhe bashkimin e ajërit të dy grykave,të detit dhe lumit,vend shërues për 6 sëmundje të ndryshem.Ka një ambient i qetë i ndërtuar për të qetë i përshtatshëm për vende malore. Ofronë pamje fantastike,mundësi kalorimi në të gjitha stinët e vitit,përballë ka ski liftin me largësi 200 metra.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prevalla Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 2.80

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme