Jaha

Një motel-restorant i njohur në këtë qytet i cili është i vendosur në hymje të qytetit i cili njihet si vend tradicional i verës dhe rakis.Moteli ofronë dhoma për fjetje të rehatshme. Po ashtu, nga aty ka mundësi të kalorohet në 5 000 hektar vreshta.

Kategoria:

Mesatarë

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimieve të ushqimit 2-5 euro

Pajisjet përcjellëse:

Përveq dhomave dhe restorantit posedon edhe një terras pjesërisht të gjëlbruar, ku në stinën e verës vendos 15 tavolina me karrige,parking për 100 vetura,afër ka edhe pompën e derivateve.

Vendndodhja:

Rahovec në hyrje

Dhomat:

Moteli ka hymjen e veqant në 8 dhomat modene të paisura me internet,klimë, nxemje qëndrore,tv,tush kabin.Qmimi për një natë kushton 20 euro.

Restoran:

Kuzhina mbi 300 m2 është moderne,ndërsa kuzhinjerët kanë përvojë disa vjeqare dhe përgadisinë meny internacionale dhe pjesërisht tradicionale.

Fjalët kyçe: motel, restoran

Lokacioni: Rahovec, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme