Gjerovica

Motel-restorant Gjerovica është i vendosur në hyrje të Junikut dhe përveq fhomave ofronë edhe një restorant të qetë ku mund të shërbehet me llojllojshmëri mishrash. Gjatë stinës së verës ka një terras me karrige nga e cila duket një pjesë e madhe e asaj treve.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: motel

Lokacioni: Junik, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso3 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme