Skenderaj

Skenderaji ndodhet në qendër të regjionit të Drenicës, në veriperëndim të Prishtinës. Skenderaji zë një hapsirë prej 378 km2 dhe në të jetojnë rreth 72,600 banorë dhe ka popu

Read more

Location: Skenderaj, in Region: Mitrovica

Rating3 ratings Avg. 4.00

Be the first to review


photo

 

Going Out in Skenderaj

 

Hotels and Hostels in Skenderaj

 

More places to explore in this region

Upcoming Events