Perlepnice

For the inhabitants of the city of Gjilan, Perlepnica has been viewed as a relaxing and recreation zone. Perlepnica is located in the highway Gjilan- Byjanovc (Serbia), with a distance of 8 km away from Gjilan. Perlepnica is a village relatively big and

Read more

Location: Perlepnice Gjilan, in Region: Gjilan

Rating9 ratings Avg. 4.44

Reviews (1)

  • hetemi(para 10 viteve)

    Poliqka asht vend maloro kodrinor qe i takon komunes se Kamenices.Esht vend i bukur, banoret e keti vendi ma teper meren me blegtori dhe me bujqesi.Poliqka ka vende turistike siq eshte KITKA me ujena te ftofta, male dhe ajer te fresket.

    0 ratings Avg. 0.00

photo

 

More places to explore in this region

Upcoming Events