Restaurant -Motel Drini

Drini është një restorant tjetër familjar dhe i qetë në komunën e Klinës ku ofronë pamje të disa bjeshkve dhe lumit Drini ,shquhet për kuzhinë moderne dhe ambient të ngrohet familjar.Përveq restorantit posedo edhe 13 dhoma gjumi,të cilat kanë tv,nxemje,banjo me tushkabin,internet.Qmimi i fjetjës është 20 euro me mengjes.

Read more

Location: Klina, in Region: Peja

Rating12 ratings Avg. 3.50

Be the first to review


photo

Upcoming Events