My cafe

My Cafe is designed to lure in young people. Located in the city center, it offers a wide range of alcoholic and non-alcoholic drinks.

Read more

Location: Ferizaj, in Region: Ferizaj

Rating0 ratings Avg. 0.00

Reviews (2)

  • Agim Vershevci(para 9 viteve)

    Pershendetje une jam Agim Vershevci nga Podujeva dhe desha tju pyes nese keni gjetur akoma ndonje shperndares kafeje ne pjesen e Podujeves,profesioni im eshte polic si dhe merrem edhe me sisteme te ujitjes te te gjitha llojeve,projektim montim dhe shitje te tyre,nese keni nevoj per ndonje shperndares te kafes ne komunen e Podujeves jam i interesuar te bashkpunojm.Pershendetje nga Agimi Podujev044315002049580935

    0 ratings Avg. 0.00
  • Agim Vershevci(para 9 viteve)

    Pershendetje une jam Agim Vershevci nga Podujeva dhe desha tju pyes nese keni gjetur akoma ndonje shperndares kafeje ne pjesen e Podujeves,profesioni im eshte polic si dhe merrem edhe me sisteme te ujitjes te te gjitha llojeve,projektim montim dhe shitje te tyre,nese keni nevoj per ndonje shperndares te kafes ne komunen e Podujeves jam i interesuar te bashkpunojm.Pershendetje nga Agimi Podujev044315002049580935

    1 Rating Avg. 5.00

photo

Upcoming Events