Fellini

Enjoy coffee, a hot breakfast or even a quick morning sandwich followed by our wonderful dessert menu. A distinctive variety of pastries and traditional favorites available for you all day, just make a call. A comfortable atmosphere in a quaint setting allows for an enjoyable and relaxing experience, at the city center.

Read more

Tags: pastry, bakery

Location: Prishtina, in Region: Prishtina

Rating28 ratings Avg. 4.18

Reviews (3)

 • Sadbere(para 9 viteve)

  ju pergezoj per resotrantin qe ekeni hapur tash ju uroj qe gjithmon te keni pun dhe ju uroj pun te palodhur.Dhe deshta tju lutem diqka nese bon (A JU DUHET PUNTORE--- SE JAM E INTERESUAR ME PUNU TE JU) NESE KENI NEVOJ ME TREGOG NE FACEBOOK --sadbere gashi-- TUNG KLM ju pres

  5 ratings Avg. 3.40
 • gazmend sulejmani(para 10 viteve)

  mirmengjes, e kam porosit dje nje torte tek ju dhe kam pas me ardh ora 8.45 me mar.po jam ne pun dhe duhet te punoj ma gjat,kshtu qe a muna me ardh me mar torten ne ora 11.30.nuk pata numer telefoni per at po ju shkruj permes e-mailit, a ka mundsi me ma kthy e-mail nese osht ne rregull me ardh ora 11.30,

  3 ratings Avg. 1.33
 • Rina Mehana(para 10 viteve)

  Desha qe me rastin e datelindjes sime te bleja nje torte me winx,dhe desh tiu pyesja sa kushton.

  2 ratings Avg. 3.00

photo

Upcoming Events