Gallateo

Gallateo is a new hotel in Klina; built in modern style, it offers comfortable sleep, quality food, adequate space for conferences or banquets, and a beautiful terrace near river Drini.

Read more

Location: Klina, in Region: Peja

Rating0 ratings Avg. 0.00

Reviews (1)

  • Dmitriy(para 9 viteve)

    agim tahiraj thotebMe vjen mire qe me te vteert ju shkruani per boksin, dhe poashtu per historikun e klubit me te suksesshem te kosoves besoj ne te gjitha koherat, ky klub ka qene ai qe e ka mbushur sallen atehere te quajtur 25 maji e tani 1 tetori, e pastaj edhe palestren e spoteve e quajtur boro ramizi, tani qendra sportive ku beheshin 6000 shikues do te thot kur ka boksuar Prishtina palestrat kan qen te plota nuk ka patur vende te zbrazta e tani mjerisht eshte harruar ky klub, duhet qe prap dikush te mendoj per kete klub, qe ti kthehet nami qe ka patur,e me duket vetem ju jeni ata qe e kujtoni kete klub, sepse nga institucionet eshte harruar e posaqerisht nga vete komuna e prishtines as qe e din se ne qfar gjendje eshte lokali i klubit, e leje ma per kushte te punes e te boksiereve.Me vjen mire qe keni bere kete shkrim e besoj se dikush do i lexoj keto shkrime e ndoshta dikujt i kujtohet se ka ekzistuar ky klub.Pershendtje e suksese e pune korekte qfare dhe jeni duke bere .

    0 ratings Avg. 0.00

photo

Upcoming Events