Trofta

Hotel Trofta ka sipërfaqe rreth 5 ha dhe shtrihet ne Veri-Perëndim të Kosovës, pranë maleve të larta të Istogut.Hoteli ka një kuzhinë mjaft të pasur për përgatitjen e ushqimit, banakun, separenë, tarasën , recepsionin si dhe 7 dhoma për mysafirë brenda hotelit . Ne kompleksin hotelier gjinden edhe 6 bungallova me 12 dhoma për mysafirë, që janë të ndërtuara buzë liqeve me peshq dhe paraqesin një atraksion për vizitorë.

Read more

Tags: fish, trout

Location: Istog, in Region: Peja

Rating26 ratings Avg. 3.73

Be the first to review


photo

Upcoming Events