OK

Është një hotel i ri dhe atraktiv i ndërtuar në vitin 2007, të vendosura në periferitë e qytetit të Prizrenit.I e rrethuar me pamje bukur të maleve të Sharrit. Hoteli ka 20 dhoma të rregulluar me kujdes dhe 4 apartamente të bukura, një pishinë, një restorant me ushqimë tradicionale dhe internacional dhe një kopsht relaksuese.

Read more

Location: Prizren, in Region: Prizren

Rating4 ratings Avg. 4.25

Be the first to review


photo

Upcoming Events