Nik-hm

Një ndër motelet më të pastërta dhe me shërbime më cilësore në këtë qytëet i cili përveq dhomave me një komoditet të plotë posedon edhe Restorantin i cili ka një ambent të qetë ku mund të relaksoheni me shërbimet dhe pamjen të dushkajës që duket nga aty.

Read more

Location: Gjakova, in Region: Gjakova

Rating120 ratings Avg. 4.89

Reviews (2)

  • blerta(para 9 viteve)

    Bukur shum veq vazhdoni

    0 ratings Avg. 0.00
  • soki(para 10 viteve)

    shum bukur

    28 ratings Avg. 4.89

photo

Upcoming Events