4 yjet 2

Hotel 4 yjet veqohet për pastërtinë,ngrohtësisë dhe shërbimet cilësore.Përveq dhomave posedon edhe 2 salla të mëdha për ahengje të ndryshme familjare, seminare dhe konferenca.

Read more

Location: Gjakova, in Region: Gjakova

Rating13 ratings Avg. 3.08

Reviews (2)

  • Adelina(para 9 viteve)

    Das Hotel ist einfach nur der Hammer

    1 Rating Avg. 5.00
  • mentor(para 11 viteve)

    tung ajeni mir si pokaloni shum te bukur e paski qit ket foto kaloni mir

    3 ratings Avg. 4.00

photo

Upcoming Events