Evrope

Hotel Evrope është një ndër hotelet e njohura në Gjakovë i cili ka një dizajn modern modern dhe përveq dhomave,ka një restorant të qetë ku ofrohet menyja internacionale. Veqohet për pastertin dhe shërbime cilësore.

Category:

Pretendo ti ketë 4 yje

Price range:

Mesatarja e qmimeve të ushqimt nga 3-6 euro.

Accompanying equipment:

Terras verore,3 salla për ahengje me gjithsejt 2500 ulëse,parking të siguruar për 250 vetura

Rooms:

Hoteli posedo 36 dhoma,korridoret deri tek to kanë pjesë të bukura me shterët dhe tavolin,dy nga to apartmane,një suit ku janë edhe elementet e fitnesit.Dhomat janë të paisura me klimë,nxemje,tv,internetn,telefon për porosi banjot me xhakuzi,solarjum. Qmimi i apartmaneve 40 euro,dhomave dyshe 30 euro, treshe 50 euro.

Restaurant:

Restoranti është i ndërtuar në stilin modern me një staf profesional i cili ofronë meny internacionale dhe llojllojshmëri të mishrave i cili është i freskët nga shtëpia e pronarit.

Location: Gjakova, in Region: Gjakova

Rating2 ratings Avg. 3.00

Be the first to review


photo

Upcoming Events