Adriatik

Hotel Adriatik është një hotel me një hapsirë të gjërë gjelbruse dhe në parking.Përveq dhomave me një dizajn evropian posedon edhe një restorant ekskluziv ku mund të shërbeheni me meny internacionale dhe tradicionale.

Read more

Location: Rahovec, in Region: Prizren

Rating4 ratings Avg. 3.00

Be the first to review


photo

Upcoming Events